Mr. & Mrs. Watson

Mr. & Mrs. Watson willen mensen versteld doen staan van de mogelijkheden die de plantaardige keuken biedt. Comfort food gemaakt met liefde, door mensen met passie voor goed eten. Mr. & Mrs. Watson heeft naast de vegan kaasmakerij in hun keuken in Duivendrecht ook een restaurant aan de Linnaeuskade. Het is hun missie om de wereld te laten ontdekken waar de plantaardige keuken toe in staat is. Mensen enthousiasmeren om plantaardig te eten, door producten te ontwikkelen die smaakpapillen laten dansen. Ze maken hun producten met biologische en eerlijke ingrediënten.

Mr. & Mrs. Watson staan bekend om hun vegan kaasjes, die o.a. de “Best Vegan Cheese” award van PETA won. De kazen zijn gemaakt met biologische ingrediënten zoals cashewnoten, amandel en soja. Sinds 2017 worden Watson’s plantaardige kazen in Amsterdam/Duivendrecht ontwikkeld en gerijpt.


We verkopen om en om Watson en Yerba-kazen, en elke week de Vegan Bear-kaas. Dus de Watson kaas verkopen we elke tweede week. Zie het welke kaas wanneer-schema voor de exacte data.